Kadın Gömlek Modelleri ve Fiyatları

Kadın Gömlek Modelleri ve Fiyatları

Kadın Gömlek Modelleri ve Fiyatları

 

Senenin en gözde kadın gömlek modelleri arasında kaşe gömlek ve ekoseli oduncu gömleklerimiz yer almaktadır. Kadın Gömlek Modelleri ve Fiyatları ile ilgili arayışlarınıza Butikc.com ile son verebilir, tarzınıza uygun pek çok tasarım içinden tercih yapabilirsiniz. Kadın gömleği modelleri konusunda her bedene uygun, günlük kullanım için olduğu kadar özel davetler veya çalışma hayatında da giyebileceğiniz pek çok farklı ürün bulacağınız sitemizdeki alışverişlerinizde, iade garantisi de bulunmaktadır. Pantolonlarla, eteklerle olduğu kadar taytlarla da kombin yapabileceğiniz önü kısa arkası uzun kadın gömlek modelleri, sağlıklı kumaşları ile konforunuzu artıracaktır.

 

Her ortamda kadınların vazgeçilmezi olan ve farklı kombinler yapmayı kolay hale getiren gömlek modellerinde, bu sene belden bağcıklı tasarımlar göz dolduruyor. Tüm kıyafetlere damgasını vuran dikine veya enine çizgili kumaşlar kullanılarak göz alıcı bir görünüm sunan kolsuz, düğmeli gömlekler; hem eteklerle hem de kumaş ya da kot pantolonlarla çok şık bir stil yaratıyor. Yakalı, göğüs veya omuz dekolteli, çiçekli viskon gömleklerin öne çıktığı modellerin kampanyalı fiyatları, bütçeyi sarsmadan alışveriş yapma imkanı sunarken, bayanların ihtiyaç duyduğu günlük şıklığı sağlamayı da başarıyor. Puantiyeli hakim yaka gömleklerin hem uzun hem de kısa kollu modelleri, sıcak havalar kadar serin yaz akşamlarında da farklı parçaları bir araya getirmek için ideal tasarımlara sahip. Son yıllarda çok tercih edilen nakış işlemeler bu yıl da gömleklerde öne çıkarken bayanların iş ortamında da şık görünmeleri giderek kolaylaşıyor.

 

 

Desenli Şifon Bayan Gömlek Modelleri

 

 

Çiçek desenlerinin öne çıktığı bu yaz, desenli şifon gömlek modelleri bayanların en sevdiği kıyafetlerin başında geliyor. Geometrik desenler veya çizgili gömlekler içinden size uygun bir model mutlaka bulacaksınız. Hava alan ve sıcaklardan daha az etkilenmeyi sağlayan şifon kumaşlı gömlekler sayesinde sezonu hem şık hem de konforlu şekilde geçirebilirsiniz. Sade veya desenli kumaş seçenekleri sayesinde etek veya pantolonlarla tamamlayabileceğiniz şifon gömlekleri uygun fiyata almak için online alışveriş seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz.

 

Kapıda ödeme imkanı olan sitemizden yapacağınız alışverişlerde, sıcak yaz günlerinde giyebileceğiniz sıfır kollu kadın gömlek modelleri sayısız kombin imkanı sunacaktır. Asimetrik kesimli, geniş kollu, dekolteli omuz detayları olanlar kadar nakış işlemeli kadın gömlek modelleri ile de şıklığınızı garantileyebilirsiniz. Her renk ve bedene sahip ürünleri çok uygun fiyatlarla alabileceğiniz sitemizde, ButikC markasının güvencesi ve konforu ile stilinizi gözler önüne serebilirsiniz.

 

Etiketler: Kadın Gömlek, Kadın Gömlek Modelleri, Kadın Gömlek Fiyatları
Ekim 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR