Tunik Modelleri ve Fiyatları

Tunik Modelleri ve Fiyatları

Tunik Modelleri ve Fiyatları

 

Diğer üst giyim ürünlerine göre nispeten daha uzun ve salaş olan tunik modelleri; doğru kombinlerle birlikte tercih edildiğinde, ortaya harikalar çıkarabilmektedir. Renk ve doku olarak geniş bir yelpazeye sahip olan bu seçkiler, pek çok özgün tasarıma sahiptir. Her sezon yeni trendlerle harmanlanarak, sürekli kendini yenileyerek karşımıza çıkabilmektedir. Böylesine uzun ömürlü ve modasının geçmiyor oluşu dolapların tunik modelleri ile bezeniyor olmasına yol açar. Üstelik bütün avantajlarının yanı sıra pek çok mevsimde de kullanılabilmektedir. Yazın yükselen sıcaklığın etkisiyle daha çok tül ve ince kumaşlardan yana tercihlerde bulunurken serin havalarda yumuşacık trikolar seçilmelidir. ButikC olarak sizler için dört mevsim, pek çok yerde kullanabileceğiniz en rahat ve en kaliteli tunik koleksiyonlarını oluşturduk! Tunik modelleri ve fiyatları için hemen butikc.com adresimizi tıklayarak satın alabilirsiniz.

 

Yazlık Tunikler

 

Tesettürlü hanımlar kıyafet tercihi konusunda çeşitli zorluklar yaşayabilmektedir. Piyasada bulunan benzer ve sıkıcı modeller pek de çoğunlukla hayal kırıklığına yol açmaktadır. Bu durumu ButikC farkıyla değiştiriyoruz. Tesettürlü hanımların giyim koşullarını karşılayan tunik modelleri, uzun ve salaş bir forma sahiptir. Böylece vücut hatları minimum düzeyde belli olmaktadır. Bütün bunların yanı sıra konu tasarıma geldiğinde de karşınıza pek çok detayla çıkmaktayız. Böylece tesettürlü hanımları piyasadaki benzer ve sınırlı ürünlerle kısıtlamak yerine, özgür bir moda anlayışını beğenilerine sunuyoruz. Anasayfamızda menü-üst giyim-tunik kategorisinden detaylı inceleme yapabilir ve satın alabilirsiniz.

 

Farklı Tasarım Tunikler

 

Tunikler her dolapta mutlaka kendine yer bularak büyük bir ilgi toplamaktadır. Fakat hem gömlek hem de tunik modelinin bir parçada buluşması oldukça yenilikçi bir tarz yaratmaktadır. Klasik ve akla ilk gelen tunik modelleri yerine gömlek tunikler hanımlar tarafından büyük bir rağbet gören formlardandır. Düğmeleri birleştirildiğinde üst giyim modeli olarak kullanılabilirken düğmelerini açık tercih ederek dış giyim parçası elde edebilirsiniz. Böylesine pratik ve rahat kullanıma sahip bu parçalar ister taytlarla isterseniz de eteklerle kolayca kombinleyebilirsiniz. Dolabınızın kilit parçası haline gelecek bu koleksiyon sayesinde çabasız şıklığın tadını doya doya çıkarın!

 

Etiketler: Tunik, Tunik Modelleri, Tunik Fiyatları
Ekim 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR