Kadın Triko Modelleri ve Fiyatları

Kadın Triko Modelleri ve Fiyatları

Kadın Triko Modelleri ve Fiyatları

 

ButikC markasının şık kadın triko modelleri ile farklı mevsimlere uyum sağlayabilen zarif kombinler oluşturabilirsiniz. Yumuşak ve konforlu yapılarıyla öne çıkan triko çeşitleri estetik bir görünüme kavuşabilmenizi sağlar. Triko hırka bayan modasının önemli bir unsuru olarak öne çıkar ve serin havalarda sıklıkla tercih edilir. Triko elbise ve tunik çeşitleri de modayı takip eden kadınların kombinlerinde sıklıkla yer bulur. Casual tarzınızı ya da ofis şıklığınız tamamlamak için giyebileceğiniz triko çeşitlerini, özel davetler için hazırladığınız kombinleri zenginleştirmek için de kullanabilirsiniz. Kadın Triko Modelleri ve Fiyatları için butikc.com sitemizi ziyaret ediniz.

 

Farklı Zevklere Hitap Edebilen Kadın Triko Modelleri

 

Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezi olan trikolar, güncel kadın modasının özgün stillerine ayak uydurabilmenizi sağlar. İçinizi ısıtacak triko ürünlerimiz giyim tarzınıza da işlevsellik katar. Farklı giyim alışkanlıklarına hitap edebilen triko çeşitleriyle kendinize özgün ve zamansız kombinler yaratabilirsiniz.

 

Pantolon ve eteklerinizi soğuk günlerde triko hırka çeşitleri ile tamamlayabilirsiniz. Bir birinden farklı renk eşliğinde sunulan triko hırka çeşitlerimizi casual stiliniz için tercih edebilirsiniz. Triko hırka modellerimiz ile açık renk pantolonları ve topuklu ayakkabıları kombinleyerek dengeli bir görünüm ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Günlük tarzınızı renklendirecek balon kol ya da düğmeli triko hırka çeşitlerimiz ile gardıroplarınıza zenginlik katabilirsiniz. Özellikle mevsimsel geçiş dönemlerinde ince triko hırka modelleri ile konforlu ve rahat kombinler hazırlayabilirsiniz.

 

Triko elbise modelleri değişik aksesuarlar ile birlikte kullanıldığında modern bir görünüme kavuşabilmenize imkan tanır. Özellikle triko uzun elbise çeşitleri, davetlerde ya da ofis ortamında rahatlıkla tercih edilebilir. Topuklu ayakkabılarla zarif bir bütünlük oluşturacak triko elbiseler, klasik tarz için de uygun bir seçim olacaktır. Farklı renk ve detaylarla zenginlik katılmış triko elbiseler sayesinde dikkat çekici bir tarz oluşturabilirsiniz. Triko tunik çeşitleri de rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen bayanlar tarafından günlük kombinlerde kullanılabilir. ButikC markasının geniş bir renk skalası eşliğinde sunduğu ürünler arasından kendinize en uygun modeli seçebilir, günlük stilinizi ilgi çekici bir hâle getirebilirsiniz.

 

Triko hırka modelleri de giyim tercihlerinde pratiklikten ödün vermeyen bayanların kurtarıcı parçaları arasında yer alır. Salaş görünmeyi seven kadınların da gözdesi olan triko hırkalar, serin havalarda yoğun olarak tercih edilir. Jeans çeşitleri, kumaş pantolonlar ya da renkli etekler ile birlikte kombinleyebileceğiniz triko hırkalar sayesinde kadın modasının son trendlerine uyum sağlayabilirsiniz.

 

İndirimli triko fiyatları sayesinde, giyim tarzınıza ahenk katacak modellere rahat bir şekilde sahip olabilirsiniz. 110,00 TL ve 165,00 TL arasında değişen fiyatlarıyla dikkat çeken modeller ile yaşam tarzınızı kıyafetlerinize başarılı bir biçimde yansıtabilirsiniz.

 

Triko

 

Trikonun sunduğu yüksek düzeyde konfor son yıllarda tekrar moda dünyasında popüler bir yer edinmeye başladı. Kış aylarıyla gelen soğuk havalardaki ihtiyaçlara bir yanıt niteliğinde olan bu giyim parçaları son trendlere uygun çeşitli ürün seçenekleriyle bulunmaktadır.

 

Triko kazak modellerinin bu kadar popüler bir tercih olmasını sağlayan özelliği, özenle hazırlanmış olan kumaşıdır. Kumaşın yarattığı yumuşak his ve tarz görünüm, bu kazakları neredeyse her durum için uygun bir seçenek haline getiriyor.

 

ButikC olarak sizler için hazırladığımız ürün skalasında moda dünyasında sarsılmaz bir yere sahip olan klasiklerden son trendlere uygun akımlara kadar birçok kategoride seçenekler bulunmaktadır. Bu sayfada bulunan ürünlere göz atarak zevkinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olan modelleri kolaylıkla bulabilirsiniz!

 

Triko Kazak

 

Triko kazaklardaki örgülerin kazandırdığı esneklik aynı zamanda kırışmaya karşı da dirençli olmasını sağlar. Düzensiz görünümlere, katlanmalara ve kırışmalara ısı veya nem neden olur. Birbirine bağlı örgü kumaş ilmekleri ve elastikiyetleri, buruşma sonrası orijinal şekline geri dönmesini kolaylaştırır. Bu özellikleri de oldukça pratik bir kullanım süreci sağlar.

 

Balıkçı yaka triko kazaklar, taba, siyah ve ekru gibi kışın en popüler renk seçeneklerinde sizlere sunulmaktadır. Bu kazakların sunduğu en büyük özellik, rüzgâr ve soğuğa karşı boynunuza büyük bir koruma sağlamasıdır. Yumuşacık kumaşı, herhangi bir kaşıntı ya da kızarıklık gibi sorunların önüne geçmektedir. Özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanmış doğal yapısı, insan cildine herhangi bir zarar da bulunmaz. Bu özellikler, popüler olarak tercih edilen ürün modellerinden birisi olmasını sağlamaktadır.

 

Bayan Triko Modelleri

 

Bayan triko modelleri arasında balon kol, rahatlığı apayrı bir seviyeye taşımayı başaran oldukça özel tasarımlardan birisidir. Cildinizin üzerindeki baskı hissini minimuma indiren bu havadar kesim tarzı, sıcaklığı elde ederken konforunuzdan ödün vermemenizi sağlar. Ayrıca desenli modelleri ile bu hareketli kesim tarzını daha da dinamik bir tarza çevirmek mümkündür. Bej- hâkî, bej- kiremit, bej- indigo, oldukça uyumlu sonuçlar elde edilmesini sağlayan renk seçeneklerinden bazılarıdır. Bayan triko modelleri için sitemizin üst giyim-triko kategorisinden inceleme ve satın alma yapabilirsiniz.

 

Triko kazak modelleri seyahat için de oldukça uygun seçeneklerdir. Daha sonra ütüleme konusunda endişelenme derdiniz olmadan bu giyim parçalarını valizinize veya çantanıza yerleştirebilirsiniz. Ayrıca esnek yapısı, eşyalarınızı ufak bir valize sığdırmaya çalışırken yer açısından da tasarruf etmenizi sağlar. Taşıyacağınız şekle bükmek ve katlamak kolaydır. Esneklikleri, daha az yer kaplayabilmeniz için sıkıştırılmalarını sağlar.

 

Triko Kazak Fiyatları

 

Kaliteyi ve uzun süreli bir kullanım kolaylığını, oldukça şık ve eşsiz bir görünümle birleştirdiğimiz bu kazak modelleri uygun fiyat aralıklarıyla sizlere sunulmaktadır. Soğuk havalara tarzınızla meydan okumanızı sağlayacak giyim parçalarına ButikC farkıyla sahip olabilirsiniz!

 

ButikC olarak müşteri öncelik alınarak çıktığımız bu yolculukta yıllar boyunca kazandığımız deneyimlerimizi kullanarak oluşturduğumuz ürün portföyümüzü triko kazaklarla genişletmeye devam ediyoruz! Yüzde yüz güvenli ödeme hizmeti de sunan alışveriş sürecimizle ülkemizin her yanından bir tıkla son moda ürünlere ulaşabilirsiniz. Bu sayfada yer alan ürünler arasında zevkinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanları tercih ederek bu konforu ve kaliteyi yaşamaya başlayabilirsiniz.

 

Kazak Modelleri

 

Kış aylarında, çevre sıcaklığı vücut sıcaklığınızla karşılaştırıldığında oldukça düşüktür. Bu nedenle vücudunuzdan çevreye ısı akar ve soğuk hissetmenize neden olur. Kazak, sunduğu yüksek ısı izolasyonu ve yumuşacık his sayesinde, soğuk havalarla gelen bu tarz sorunların önüne geçer.

 

ButikC olarak sizler için hazırladığımız ürün portföyümüzde, tüm bu yararları sağlayan çeşitli kazak modelleri bulunmaktadır. Sayfamızda bulunan ürünlere göz atarak kış soğuklarına karşı önleminizi almaya başlayabilirsiniz!

 

Kazak Modelleri Kadın

 

ButikC farkıyla sizler için hazırladığımız kazak modelleri, tüm kış boyunca kombin yaratma derdine de son veren bir tarza sahiptir. Özenle hazırlanan eşsiz tasarımları ve göz alıcı modelleri dolabınızdaki birçok parçayla uyum gösterebilir. Ürünler, geniş bir renk skalasının yanı sıra, geniş bir model ve tarz yelpazesine de sahiptir. Bu çok çeşitli ürün seçenekleri sayesinde herkesin kendi zevkine ve ihtiyaçlarına uygun kazak modellerini bulması kolay hale getirilmiştir.

 

Bisiklet yaka, V yakanın aksine boyun bölgesinde rüzgâr ve soğuğu engellemesi açısından ekstra bir koruma sağlamaktadır. Bu modelde siyah ve hâkî gibi kışın asil renkleri olduğu gibi nohut, soğan kabuğu ve taş gibi daha dinamik seçenekler de bulunmaktadır. Bu seçenekler, kış aylarını canlandırmak ve tarzının sınırlarını genişletmek isteyenler için sayfamızda mevcuttur.

 

Kazak Modelleri ve Fiyatları

 

Kaliteyi ve konforu şık bir görünümle birleştiren bu tasarımlar, oldukça uygun fiyat aralıklarıyla sizlere sunulmaktadır. Kazak modelleri geniş bir beden skalasında sizlerle buluşturulur. Tüm bedenler, vücut ölçüleriyle orantılı olacak şekilde hazırlanmıştır ve kendi bedeninizi aldığınızda memnun kalacağınız sonuçlar elde etmenizi sağlar. Düğmeli triko modelleri, yarattığı asil ve çarpıcı görünüm sayesinde gündüz olduğu kadar gece giyim içinde uygun olacak şekilde kombinlenebilir. Rengarenk ürünlerimiz arasından favorinizi ya da birkaçını elde ederek gardırobunuza yeni bir hava katabilirsiniz.

 

Desenli ve Düz Renkli Kazak Modelleri

 

Sayfamızda her zevke ve tarza hitap eden kazak modelleri bulunmaktadır. Bunu karşılamak için hem düz renkli hem de desenli birçok seçenek tasarlanmıştır. Bu geniş renk skalası, sizi sıkmayan ve sürekli değişebilen bir görünüm ve tarz elde etmenize olanak sağlar. Düz renkli kazak modelleri ise, sadeliğin ve klasikliğin göz alıcı şıklığını tercih edenler için farklı model ve renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Balıkçı yaka, bisiklet yaka, V yaka ve balon kol, oldukça tercih edilen model özelliklerinden sadece birkaçıdır.

 

Kazaklar, yüksek seviyede bir şıklık sağlasa da en belirgin ve muhtemelen de en yararlı yönü, sunduğu sıcaklık hissidir. Ilık bir gün için ince bir kumaştan soğuk kış rüzgarları için kalın olanlara kadar birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Hava durumuna ve zevkinize uygun olarak karar vermeniz oldukça kolay olacaktır.

 

Kadın giyimde ve tekstilde seneler sonucunda kazandığımız deneyimleri sizler için seçkin ve eşsiz kazak modelleri sunmak için bir araya getirdik. Alanında profesyonel ekipler tarafından hazırlanan ve tasarlanan bu ürünler konforlu bir alışveriş süreci ile sizlerle buluşturuluyor. Sayfamızda bulunan yüzlerce ürün seçeneğinden ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun olanları seçerek yüzde yüz güvenli alışverişin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

 

Etiketler: Kadın Triko, Kadın Triko Modelleri, Kadın Triko Fiyatları,
Ekim 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR