Trençkot Modelleri ve Fiyatları

Trençkot Modelleri ve Fiyatları

Kadın Trençkot Modelleri ve Fiyatları

 

ButikC markasının şık ve modaya uygun trençkot modelleri ile gardrobunuza zenginlik katabilirsiniz. Havaların serinlemeye başladığı sonbahar mevsiminin vazgeçilmezi olan trençkotlar ilkbahar aylarında da kullanılabilir. Zengin renk seçenekleri ve şık detayları ile öne çıkan modeller sayesinde klasik bir tarz yaratabilirsiniz. Trençkotlar; gece gezmelerinde, işe giderken ya da çeşitli davetlerde rahatlıkla kullanılabilir.Trençkot Modelleri ve Fiyatları için butikc.com adresimizden dış giyim-trençkot kategorisinden ulaşabilirsiniz.

 

Bayan Trençkot Modelleri İle Özgün Bir Stil Yaratın!

 

Çok yönlü bir dış giyim ürünü olan trençkot bayan modasının en önemli unsurları arasında yer alır. Genellikle uzun kesimli modelleri ile bilinen bayan trençkotlar tarzına zarafet katmak isteyen bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Kumaş pantolon ve bluz ile oluşturacağınız klasik kombinlerinizi de etkileyici trençkot modellerimiz ile en iyi şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

Trençkot uzun tasarımlı modelleri özellikle serin havalarda kurtarıcı parçalar haline gelir. Casual giyim tarzınız için tercih edebileceğiniz uzun trençkotları pantolon, etek ya da elbise çeşitleri ile kombinleyebilirsiniz. Pantolonlar ile birlikte giyebileceğiniz bluz, triko ya da sweatshirt benzeri üst giyim ürünlerini tamamlamak için de açık renkli uzun trençkot modellerimizi seçebilirsiniz. Günlük şehir koşuşturmacası sırasında kullanabileceğiniz uzun trençkot çeşitlerimizi, omuz ya da el çantaları ile harmanlayıp kendi stilinizi oluşturabilirsiniz. Kapüşonlu, düğme detaylı ya da kolları katlamalı modellerimiz de gün içinde şık ve canlı bir görünüme sahip olabilmenizi sağlar.

 

Etiketler: Trençkot Modelleri, Trençkot Fiyatları, Trençkot
Ekim 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR